Nadira's FotoPage

By: Sharifah Nadira Syed Ahmad Bakery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Nov-2008 12:15 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Arsyad Danish...

Birthday Cake...
Lamernyeee nak tiup lilin niehhh...
Boring lambatnye opah turun...
View all 6 photos...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu Arsyad Danish...
Allah selamatkan kamu...

Happy Birthday Arsyad Danish...
Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang baik dan soleh...
Doa ibu sentiasa untuk mu anak ku sayang...Muuaahhh...
Love U...

(Birthday 5 Nov tapi buat majlisnya 8 Nov)


Wednesday, 29-Oct-2008 01:24 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Hari Raya & Majlis Penyampaian Hadiah Tabika

4 tahun laaa...
with Aqilah friends...
Majlis berjalan dengan lancar tapi yang bestnye x sangka Aqilah pelajar tabika cemerlang bagi umur 4 tahun...hehehe...walaupun selalu ponteng sekolah sbb terpaksa ikut ibu dia gi outstation... tak pe laa Aqilah tahun depan insyaAllah Qilah x ponteng sekolah lagi...


Sunday, 26-Oct-2008 16:13 Email | Share | | Bookmark
Wedding Tajul & As di Perak

Wedding Tajul (Abang)
Wedding As (Adik)
kaum suami bersihkan pinggan mangkok...
View all 4 photos...
Assalamualaikum w.b.t...

Nieh gambor best...rugi x tengok...tapi 1 jee, seluruh family Habib Ramly x sempat nak bergambor dengan pengantin di atas pelamin sbb semua org buzy sesangat sampai x cukup kaki dan tangan... tapi ape2 pun memang seronokk...sbb dah lamer x balik kg dan dah lamer x jumper sepupu sepapat teman...


Wednesday, 1-Oct-2008 15:41 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008

Di KL bersama Family...
Di Bota Perak Raya ke-2
Aidilfitri '08 (versi raya ke-25)
View all 5 photos...
Assalamualaikum w.b.t...

Hari ini hari yang bahagia, sedih + gembira buat diri ku. Tahun nieh aku beraya di KL bertemankan anak dan tanpa suami di sisi (kerana bertugas dihari raya)...Alhamdulilah syukur diriku ke hadrat Allah S.W.T kerna aku masih bernyawa untuk menyambut Ramadhan dan Aidilfitri bersama keluarga tercinta. Amin...


Thursday, 24-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bowling Jubli Intan RAMD

My Group - from left Me, Pn Rosmina, Datin Zainab & Pn Roshida
Assalamualaikum w.b.t... sumerr

Hari yang best jugak, release tension laa jugak...lawan bowling hahaha tak sangka menang dpt #3...memang x sangka betul, lepas 2 dapat lakk #7 bagi kategori pemain individu terbaik...wakakakaa...nieh paling x sangka laaa...sbb seingat aku laaaa, mase baru nak baling 1st game 2 dah masuk longkang dahh...hehhee maluu Oooo...(dah laaa lamer x main, x pandai lakks 2) lepas tgk org yg terer main kat lane sebelah...belajor laa sikit2...hahahaa...akhirnye berjaya jugak laaa aku menjatuhkan kesemua pin sebyk 6 kali utk 2 game...hahahaa...memang kelakarrr laaaa... tapi seronok


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net